Foorumi esilehtLogi sisseRegistreeruPortaali

Ahoi, Külaline.
Foorumisse postitamiseks
pead sisse logima.
Kui sul pole veel kontot,
siis loo konto.
Kui sinu konto aktiveerimise e-mail läks kaduma, siis kliki siin.
04.08.20 23:03

Kasutajanimi, salasõna
Unustasid salasõna?
Otsi foorumist

Statistika
Postitusi : 14078
Teemasid : 1472
Kasutajaid : 22056

Viimati registreerus: ZNC759836
Kasutajate nimekiri
Hetkel foorumis

Rohkem statistikat...
Emajõe Nupuklubi  |  Kalapüük  |  Küsi nõu  |  Teema: Kuidas teha söödavaks külmutatud vaalaliha?
Lehed: [1]   Alla
Trüki
Autor Teema: Kuidas teha söödavaks külmutatud vaalaliha?  (Loetud 17919 korda)
Aldo Tatter
Moderaator
****
Postitusi: 629



« postitatud 16.10.06 20:50 »

Oleks siis aeg ära maitsta ka see vaalaliha pakike, mis sai Norrast sai ostetud. Aga tuulepea nagu ma olen - ei mäleta enam mina, kuidas seda tegema pidi. Äkki mõni tursapea seletaks?
IP
JAN
Nupuklubi
*
Postitusi: 589



« Vastus #1 postitatud 17.10.06 09:50 »

Proovi seda. Anna pärast teada, kuda mekkis.
http://www.highnorth.no/library/Culture/Recipes/no-wh-me.htm
IP

Pole olemas kehva kala, on kehv kokk!
paberistplika
Tegija
**
Postitusi: 22



« Vastus #2 postitatud 17.10.06 10:18 »

Loomalihaline elukas.
IP
Janno
Nupuklubi
*
Postitusi: 286



« Vastus #3 postitatud 17.10.06 10:29 »

mina praadisin lihtsalt. toona, kui norras elasin, sõin teist pea iga nädal. kippus küll panni külge kinni jääma, peale tuleb passida. sai teist proovitud ka kastme sees ja muul moel tehtuna, ent siis kadus see mõnus vaalalõhn ära liha küljest.
IP
Jüri 'juret' Pukk
Nupuklubi
*
Postitusi: 104



« Vastus #4 postitatud 17.10.06 17:34 »

Järgmisel nädalal olen kah Norras. Katsun minagi seda hõrgutist maitsta. Huvitav kuidas see norra keeles kõlab.
Igatahes oxe kuubikud (kui keegi on saanud suveniiriks) on loomaliha puljoni kuubikud. Munni vesi aga pole midagi muud kui vesi millega pärast hammaste pesemist suud loputatakse.
IP
sepaonu
Vana kala
***
Postitusi: 744



« Vastus #5 postitatud 17.10.06 20:44 »

Peaks olema en-sõna. En hval, hvalen. Paki pealt otsi hvalen biff või midagi, mis näeb sedamoodi välja.
IP

Lindistan päikseloojanguid kõrvade vahele
Janno
Nupuklubi
*
Postitusi: 286



« Vastus #6 postitatud 17.10.06 21:09 »

kjött (ö on see läbikriipsutatud o) on samuti liha.

hvalkjött on vaalaliha, selkjött  - hülgeliha.

vaalaliha on tihkem ja tugevama mekiga kui hülgel.
IP
uitaja
Tegija
**
Postitusi: 21


« Vastus #7 postitatud 17.10.06 22:29 »

Üks selline link http://www.ellingsen.no/ . See mis puudutab vaalaliha küll norrakeelne aga kui juuresolevat pilti vaadata võib
oletada millest ja kuidas seda  valmistada. Ma ise praadisin rohkes õlis ja väga kuumal pannil ca`3min kuummalki poolt. Lisandiks juurviljad ja ahjukartul. Sünnib see vaal süüa küll.
IP
JAN
Nupuklubi
*
Postitusi: 589



« Vastus #8 postitatud 17.10.06 22:34 »

Aldo aee. Paljukest sul seda va vaala on? Ma võin ju kena veintsi kaasa tarida ja servast su vaalagulinaariat kaeda ning mekkida kah kui vaja :-P
IP

Pole olemas kehva kala, on kehv kokk!
Jüri 'juret' Pukk
Nupuklubi
*
Postitusi: 104



« Vastus #9 postitatud 18.10.06 07:43 »

JAN. Vaatan, Kui tagasitulles on võimalust raban miski tüki kaasa. Kui Sinupoolne veinipakkumine jõusse jääb. Küpsetada ma seda muidugi parem ei proovigi. See siis kah Sinu mure.
IP
Aldo Tatter
Moderaator
****
Postitusi: 629



« Vastus #10 postitatud 18.10.06 08:14 »

uitaja> timm link sul, nime Lofotburger peale sain kõhutäie naerda... Vaalaliha burger on küll huvitav söök, aga meerikamaalased muidu vist vaalaliha ei ostaks ilmselt.

JAN> no oma 400g tuleb ära :)
IP
Rexhunt
Tegija
**
Postitusi: 16



« Vastus #11 postitatud 04.01.07 21:12 »

mina  tegin nagu loomaliha  kuumasl pannil kiirelt ühelt ja teiselt poolt ja seest jäi mõnus mahlane  siga hea maitses  esimese partii keerasin ikka  korralikuks tallanahaks  andis  närida liiga kaua küpsetasin :-)
IP

kivi kotti
Lehed: [1]   Üles
Trüki
Alamfoorumisse:  


© 2005-2013 Emajõe Nupuklubi