Foorumi esilehtLogi sisseRegistreeruPortaali

Ahoi, Külaline.
Foorumisse postitamiseks
pead sisse logima.
Kui sul pole veel kontot,
siis loo konto.
Kui sinu konto aktiveerimise e-mail läks kaduma, siis kliki siin.
19.11.19 21:05

Kasutajanimi, salasõna
Unustasid salasõna?
Otsi foorumist

Statistika
Postitusi : 14057
Teemasid : 1467
Kasutajaid : 15503

Viimati registreerus: berylkq2
Kasutajate nimekiri
Hetkel foorumis

Rohkem statistikat...
Emajõe Nupuklubi  |  Jutupaun  |  Nalja  |  Teema: Kuidas teha ubinakooki
Lehed: [1]   Alla
Trüki
Autor Teema: Kuidas teha ubinakooki  (Loetud 8191 korda)
JAN
Nupuklubi
*
Postitusi: 589



« postitatud 15.12.09 15:09 »

Ahhoi mehepojad. Siinkohal üks pisike õpetus kuda naasele rõõmuks üks ubinakook teha.

   1. Võtke külmikust kümme muna, asetage seitse järelejäänud
munalauale ja tõmmake köögipõrand lapiga puhtaks.                       

2. Võtke kausike, koksake koor vastu kausikese serva katki,
munakollased kallake kausikesse ja munavalged suuremasse kaussi.

3. Pühkige laualt munasisu.
Nii, teil on nüüd kausikeses viis munakollast.

4. Võtke mikser, asetade paikka need traadist asjandused ja
vahustage munakollased.                 

5. Proovige uuesti need
traadist asjandused miksri külge kinnitada, aga seekord vajutage nad
tugevamini pesadesse.                     

6. Vahustage.                 

7. Peske nägu, kael, käed ja selg,raputage munakollane kõrvadest
välja. Teil on nüüd kausikeses 2 vahustatud munakollast, just
õige kogus!                         

8. Katke köögimööbel mingi riidega ja kinnitage kleeplindiga
ajalehed seintele ja lakke.             

9. Võtke jahu.
10. Kallake 200 grammi jahu mõõdutopsi ja puistake see kausikesse. Ülejäänud 800 grammi pühkige laualt ettevaatlikult pakki tagasi.

11. Vaadake uuesti üle, kas ajalehed on hästi lakke ja seintele kinnitatud ja hakake tainast mikserdama.                   

12. Peske jahutolm dushi all maha.   
13. Asetage käeulatusse jood, plaastrid ja side.
14. Võtke neli õuna ja terav nuga, koorige õunad, puhastage pöial
joodiga ja siduge haav sidemega kinni.

15. Tükeldage õunad väikesteks kuubikuteks ja pidage meeles,
et koogile on vaja kaks õuna ja ära võib süüa ainult pooled!
Puhastage joodiga osutav- ja keskmine sõrm,neile saate plaastri peale
panna.   
16. Korjake munavalgest välja kõik kooretükid ja vahustage see
kõvaks  vahuks ja puistake 100 grammi suhkurt,.. ah teil juba suhkur sees ja pool kilo!? Olete meisterkokkaja, taipasite, et  100 grammi on ikka väga vähe. 

Peske külmkapp puhtaks, kuivades ei saa seda munasuhkrut enam maha.

17. Kallake tainakaussi järelejäänud ühe õuna tükid ja
munavalge-suhkur, segage ettevaatlikult, te olete selleks juba väga väsinud, et veel  midagi pesta.                 

18. Kallake kausisisu küpsetuspannile ja asetage praeahju.
Tunni aja pärast kui kook pole pruunistunud, lülitage ka
praeahi küpsetusrežiimile.             

19. Kui kõrbelõhn teid üles ajab, ärge tormake tuletõrjesse
helistama, aitab ka akende ja praeahju avamine.

20. Peale võetud kohustuse täitmist  ja läbielatu rahustamiseks on teil täielik õigus minna poodi ostma torti ja midagi kangemat.

IP

Pole olemas kehva kala, on kehv kokk!
onumarti
Tegija
**
Postitusi: 47


« Vastus #1 postitatud 16.12.09 13:19 »

proovisin järele...sinnamaani läks kõik etteantud plaani kohaselt,kui hakkasin selle väikese kausikese mõõdu järgi (kuhu Jan`i õpetuse kohaselt kõik need asjad lõpuks kokku tuli segada)koogivormi otsima...põld nii väikest...sõin ühe karbi tursamaksa ära-avades lõikasin muidugi kaanega sõrme,aga plaastrid olid õnneks laual...kasutasin pestud karpi vormina...poodi ei hakanud minema-saatsin naise...ei viitsinud selle segadusega miskit peale hakata,mis köögis valitses,seega sulgesin köögiukse ja siirdusin oma konservikarbiga elutuppa naist ootama....ILUS ÕHTU OLI...hommikul ärkasin selle peale,et naine oli läinud kööki kohvi tegema...riietusin jooksult ja läksin kalale,sest ühtki putru ei sööda nii kuumalt kui ta keedetud on!!!
Siit moraal:IGA KALAMEES JÄÄGU OMA LIISTUDE JUURDE
IP
Lehed: [1]   Üles
Trüki
Alamfoorumisse:  


© 2005-2013 Emajõe Nupuklubi