Foorumi esilehtLogi sisseRegistreeruPortaali

Ahoi, Külaline.
Foorumisse postitamiseks
pead sisse logima.
Kui sul pole veel kontot,
siis loo konto.
Kui sinu konto aktiveerimise e-mail läks kaduma, siis kliki siin.
08.12.19 12:09

Kasutajanimi, salasõna
Unustasid salasõna?
Otsi foorumist

Statistika
Postitusi : 14060
Teemasid : 1468
Kasutajaid : 16225

Viimati registreerus: patricaez69
Kasutajate nimekiri
Hetkel foorumis

Rohkem statistikat...
Emajõe Nupuklubi  |  Kalapüük  |  Koos kalale  |  Teema: Põhja-Norra ookeanipüük 2010 Skjervoj, Spakenes
Lehed: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Alla
Trüki
Autor Teema: Põhja-Norra ookeanipüük 2010 Skjervoj, Spakenes  (Loetud 128323 korda)
miha
Kalastushuviline
*
Postitusi: 5


« Vastus #90 postitatud 06.05.10 08:49 »

Küsisin Uku käest instruktsioone, kuna ma pole ise paadund tigude ja karpide närija, printisin välja, võtan kaasa, päris huvitav retsept tundub.
Äkki saad aega pane üles tunnen ka huvi retsepti vastu , teeks ka proovi
Kivi kotti ja suurt paltust.
IP
sepaonu
Vana kala
***
Postitusi: 744



« Vastus #91 postitatud 07.05.10 04:24 »

Üles ei saa panna, küsima peaks enne, meilitasin selle sulle.
Masendavalt palju on seda norra sodi, pakin, homme laeva.
IP

Lindistan päikseloojanguid kõrvade vahele
JAN
Nupuklubi
*
Postitusi: 589



« Vastus #92 postitatud 07.05.10 14:27 »

Äkki saad aega pane üles tunnen ka huvi retsepti vastu , teeks ka proovi
Aga palun. Need on endal järgi proovitud.
Ligikaudu 4 molule
Tarvis on:
1     kg    merekarbid
1     tk    suur sibul
2     vart    seller
3-4 küünt    küüslauk
2     sl    või
2     sl    õli või võid
   värske tüümian (või vahemere ürdisegu), värske petersell (võib ka tilliga teha)
0.5     pdl    kuiv valge vein. NB! mitte magusat kasutada.
   must või valge pipar
Tee nii:
• Vali suur, paksu põhjaga pott.
• Pane potti õli ja või. Kuumuta selles võimalikult peeneks hakitud sibulat, küüslauku ja sellerit kuni klaasjaks muutumiseni.
• Kalla juurde vein (ca pool tassi 0,5 kg karpide kohta), lase mõni minut alkoholi välja keeda ja lisa karbid. Maitsesta musta pipra ja hakitud ürtidega (kumbagi 1 sl). Soovi korral võid lisada 2 dl 35% koort.
• Sega aeg-ajalt, kuni karbid avanevad. Suletuks jäänud nopi välja.
Süüa koheselt.
IP

Pole olemas kehva kala, on kehv kokk!
millimeeter
Tegija
**
Postitusi: 56


« Vastus #93 postitatud 07.05.10 16:04 »

Norra tollieeskirjad teevad selle retsepti kasutamise keeruliseks. Tollile ei seleta ka, et veini sellepärast üle normi, et tahan süüa teha.....
IP
sirpe
Tegija
**
Postitusi: 49



« Vastus #94 postitatud 15.05.10 20:59 »

Keetsime rannakarpe kõigil võimalikel variantidel. Ka hapukurgi vees. Ükski leem ei suutnud neid ära rikkuda. Väga hää amps.
IP
JAN
Nupuklubi
*
Postitusi: 589



« Vastus #95 postitatud 20.05.10 13:02 »

noooh?!...hunnik  aega möödas minekust. Kus uudised on. Tursapededel suu soolast Atlandi vett täis vai. Tahan uudiseid teada. Ahhoi!
IP

Pole olemas kehva kala, on kehv kokk!
sepaonu
Vana kala
***
Postitusi: 744



« Vastus #96 postitatud 20.05.10 14:59 »

Merikarp pole kala ega kalatoode, see kontrollitud tollis. Muidu meie pundil kenasti läks, ilmad sigailusad, osadel päevadel plekk ja olematu triiv, osadel päevad veits tuuline saarestikust väljas olemiseks. Ujutasin enamus aega suurt kummi, konna ei saa sellega. Ühe päeva jigitasime pisikeste luttidega ka.
Omaette elamus oli enne ookeanipüüki paalia jääpüük. Veitsa toibun, siis miskid pildid panen.
IP

Lindistan päikseloojanguid kõrvade vahele
sepaonu
Vana kala
***
Postitusi: 744



« Vastus #97 postitatud 21.05.10 12:11 »

Siin minu kaamera pildid

IP

Lindistan päikseloojanguid kõrvade vahele
JAN
Nupuklubi
*
Postitusi: 589



« Vastus #98 postitatud 21.05.10 14:37 »

Ahhoi Sepa! Aga paltusest sa pole jällegist miskit kribanud :-P
IP

Pole olemas kehva kala, on kehv kokk!
sepaonu
Vana kala
***
Postitusi: 744



« Vastus #99 postitatud 21.05.10 15:00 »

Mul on KAKS mütsi, mõlematel ilusti kirjad peal, pealegi ma olen ära harjund nende mütsidega, pealegi millest teil rääkida oleks iga kevad, las see nali kestab
IP

Lindistan päikseloojanguid kõrvade vahele
Janno
Nupuklubi
*
Postitusi: 286



« Vastus #100 postitatud 23.05.10 21:12 »

nagu kaks tilka vett - pildil nr. 6 sarnane irve nii kalal kui kalamehel. hästi tabatud hetk!

samas on mitmetel kaladel suu ammuli, nagu tahaks midagi öelda. või lausa röökida... mida küll?
IP
JAN
Nupuklubi
*
Postitusi: 589



« Vastus #101 postitatud 24.05.10 17:51 »

Vaat nii! Ise see kevad Norra ei saand, aga külmikus ca 4 kg värsket tursafileed olemas. Ise kodus, aga riistad  töös.  Mees jäi ugrimaale aga riistad käisid marjamaal :-)
Kahjuks ei osanud see sats kellel mu kola kaasas oli muud kala pääle tursa püüda. Paltus olla 2 x ülesse tõusnud, aga meestel harpuuni polnd. Hää, et niigi läts.
IP

Pole olemas kehva kala, on kehv kokk!
sirpe
Tegija
**
Postitusi: 49



« Vastus #102 postitatud 03.07.10 14:41 »

No kus siis suviste püüdjate uudised on????? Kibage ka siis, kui sitasti läks. Siin kõik omad.
IP
sepaonu
Vana kala
***
Postitusi: 744



« Vastus #103 postitatud 04.07.10 08:14 »

suvi

Anyway, our camp at Arnøya is going very good. Good catches every week. Yesterday, our guests got a 32 g halibut, and the group before that, a 56 kg halibut just outside the boat habor.

Also, we have a second boat now.

Alvar, I have 2-3 weeks that are not booked in September (36, 37 and 38), and I would like to have guests then. Do you know anybody who could be interested, or could you make a notice on your web page?
IP

Lindistan päikseloojanguid kõrvade vahele
sirpe
Tegija
**
Postitusi: 49



« Vastus #104 postitatud 10.07.10 17:19 »

Seda oligi karta. Haliputsid sama suured, kui Dirhami lestad. 32 ja 56 on ju "napilt" mõõdus. Aga vähemalt ajas vere keema.
IP
Lehed: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Üles
Trüki
Alamfoorumisse:  


© 2005-2013 Emajõe Nupuklubi